MENÜ

Otthon végezhető munka

 
 A MOSTANI súlyos gazdasági válság idején az emberek elsődleges szempontja az, hogy legyen állandó munkájuk, amely kellő jövedelmet biztosít a család kiadásainak a fedezésére. Ez nem mindig egyszerű, különösen olyankor nem, amikor ezreket bocsátanak el. Ha te is azok közé tartozol, akik hirtelenjében munkanélkülivé váltak, igazi erőpróba lehet, hogy új munkát találj.
 
A kielégítő, tartalmas élethez ugyan nélkülözhetetlen a munka, de vajon még mire van szükség? Arra, hogy törődjünk a családunkkal, illetve hogy kikapcsolódjunk. 
Rengeteg időt megspórolhatunk és kikapcsolódásra vagy a családunkra fordíthatunk, ha otthon végezhető munka lehetőségét kihasználjuk

Sok munka megfoszt a lényegtől

Ha hosszú órákat dolgozunk, anélkül hogy elég időt szánnánk a pihenésre vagy a kikapcsolódásra, az megfoszthat minket az élet sok-sok örömétől. Emellett komoly egészségi gondokat okozhat.
 
Ha valaki tartósan túl sokat dolgozik, az elhízáshoz, alkohol- vagy kábítószer-függőséghez, szívbetegséghez, munkahelyi balesethez, szorongáshoz, kimerültséghez, depresszióhoz és sok más, stresszel összefüggő rendellenességhez vezethet. A túlfeszített munka akár halált is okozhat. Japánban évente körülbelül
10 000 ember hal meg a túlfeszített munka következtében, ugyanannyian, ahányan autóbalesetben. A karosinak nevezett jelenség, vagyis a „túlfeszített munka okozta halál” azonban nem csak Japánra jellemző.
 
Ha egyensúlyban tartod a munkát a pihenéssel és a kikapcsolódással, az segíthet, hogy gondoskodni tudj a családod szükségleteiről. Ez persze nem könnyű, főleg ha várnak rád a kifizetendő számlák.
 
Napjainkban számos család élete túlságosan betáblázott, a családtagok egymásra fordított ideje pedig túlságosan szűkre szabott.
„A munka kiszívja az erőm javát, és a gyerekekre már alig marad energiám” – sajnálkozik egy Angliában élő anyuka.
Az Egyesült Államokban a megkérdezett tizenévesek közül minden ötödik azt tartja a legnagyobb gondnak, hogy „a szülei nem töltenek vele elegendő időt”.
Egy másik, ott készített felmérés feltárja, hogy azokban a párkapcsolatokban, melyekben mindkét fél dolgozik, átlagosan naponta mindössze 12 percet beszélgetnek egymással.
Sokan, akik torkig vannak az egyre fokozódó munkahelyi stresszel, felülvizsgálják, mi élvez elsőbbséget az életükben, majd változtatnak.
 
Nézzünk néhány példát.
Egy két kisgyermekkel rendelkező édesapa, ezt mondja: „Rendszeresen túlóráztam, a feleségem pedig a hétvégeken dolgozott. Alig láttuk egymást. Végül átgondoltuk az életünket, és változtattunk a munkánkon. Most sokkal boldogabbak vagyunk.”
 
Egy üzletvezető, így meséli a velük történteket: „Amikor a feleségem a második gyermekünkkel volt terhes, olyan munka után néztem, amely megfelelt a családunknak. Elvállaltam egy munkát, amellyel évente 10 000 dollárral kevesebbet kerestem, viszont több időm szabadult fel, és ezért megérte.”
 
El kell ismernünk, hogy sok család szinte egyik napról a másikra él. Néhányaknak két munkahelyük is van, de így is épphogy csak kijönnek a fizetésükből. Más esetekben mind a férj, mind a feleség dolgozik, a gyerekeket pedig a nagyszülőknél vagy a bölcsődében, illetve az óvodában hagyják.
 

Megoldás az otthon végezhető munka

 
A lényeg az, hogy ne áldozd fel a családi élet örömeit a munkádért!
Biztos lehetsz benne, hogy gazdag jutalommal jár, ha egyensúlyban tartod a munkádat, a pihenést és a családod szükségleteit.
 
De miként tudod ezt megvalósítani? 
 
A megoldás az otthon végezhető munka!
Ma amikor az internet behálózza a világot egyre inkább könnyebbé válik otthon végezhető munka megtalálása.
Nem kell korán kelni, bármikor beiktathatsz egy kis szünetet, a családod a közelben lehet és nagyobb jövedelmet is elérhetsz, mint más munkákkal. Az otthon végezhető munka egyik fajtájának meg van az az előnye is, hogy korán nyugdíjba tudsz vonulni és, akkor már minden idődet a családodra, a hobbidra, kikapcsolódásra szánhatsz.
 

Otthon végezhető munka és a környezet

 
Kimutatott tény, hogy olyan környezetben dolgozni, amely nem feszélyez, jó hatással van a munkavégzés minőségére és mennyiségére. A legtöbb esetben elmondható, hogy az otthon végezhető munka egy olyan környezetben történik, amely mindenki számára megnyugvást ad, mivel az otthon melegében történik.
 
Gondold végig, hogy mennyi előnye van egy otthon végezhető munkának és ha szeretnél megismerni egy ilyen lehetőséget, akkor add meg neved és Email címed és küldök egy ismertetőt egy ilyen otthon végezhető munka lehetőségről!

otthoni, munka, bedolgozás, valós, megbízható, garantált, jövedelem, pénz, fizetés, internet

 

 

Asztali nézet